Cleveland Browns fornyer veteran kicker Hopkins med en stor sum penge

Cleveland Browns fornyer veteran kicker Hopkins med en stor sum penge

Cleveland Browns meddelte i dag, at de har nået en treårig, $15,9 millioner kontraktforlængelse med kickeren Dustin Hopkins. Kontrakten indeholder angiveligt $8,36 millioner i garanterede penge. Hopkins vil spille for Browns indtil mindst 2027-sæsonen.

Dustin Hopkins var oprindeligt planlagt til at blive en gratis agent efter 2024-sæsonen. Efter 2023 preseason opgav Browns Cade York, som tidligere var valgt i fjerde runde af draften, og byttede Hopkins fra Los Angeles Chargers med et draftvalg i syvende runde.

Hopkins var plaget af skader i det meste af 2022-sæsonen, men han præsterede godt i sin første sæson i Cleveland. Han satte en karrierehøjde på 91,7 % field goal-procent og opnåede 24 ekstra point (XP) i 26 forsøg.

Hopkins fik dog en seneforstrækning i slutningen af ​​december, hvilket fik ham til at afslutte sæsonen tidligt. Hopkins gik ikke glip af nogen kampe mellem 2018 og 2021, hvilket er en af ​​grundene til, at holdet har tillid til ham.

Hopkins har tidligere spillet for Washington Capitals i mange år, og hans 84% ​​field goal (FGA) og 94,2% ekstra point (XPA) hitrate vandt ham stor anerkendelse. Han spillede også for Lightning, og hans skydeevner og stabilitet er utvivlsomt.

Med denne nye kontrakt nåede Hopkins’ gennemsnitlige årsløn op på 5,3 millioner amerikanske dollars, hvilket gør ham til en af ​​de bedst betalte kickere i ligaen. Det er værd at nævne, at Hopkins’ enestående præstation har vundet fans kærlighed. Hans stærke skydning hjælper ofte holdet med at score i kritiske øjeblikke, og hans figur i Cleveland Browns Trøje er blevet en smuk sceneri på banen.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these