Det frie agentmarked er igen koldt. Veteransikkerhed Tashon Gipson er suspenderet af NFL.

Det frie agentmarked er igen koldt. Veteransikkerhed Tashon Gipson er suspenderet af NFL.

Det allerede konkurrenceprægede marked for frie agenter er blevet rørt op igen. Veteransikkerhed Tashon Gipson blev suspenderet i seks kampe af NFL. Det forlyder, at årsagen til straffen er, at han overtrådte ligaens dopingpolitik.

Gipson har endnu ikke skrevet under med noget hold. Denne suspension vil uden tvivl yderligere begrænse hans konkurrence i begyndelsen af ​​2024-sæsonen. I de seneste to sæsoner spillede Gipson for San Francisco 49ers, og de to sider diskuterede også muligheden for fornyelse i løbet af sæsonen uden for sæsonen. Men med frigivelsen af ​​denne suspension er det blevet forvirrende om Gipson vil fortsætte sin karriere.

Til 49ers’ sikkerhedsposition, som har været plaget af skader, var Gipson oprindeligt en potentiel forstærkning. Efter at holdet underskrev Rookie Safety Malik Mustafa i udkastet, er det hastende med at forny Gipsons kontrakt blevet reduceret. Før han kom til San Francisco 49ers NFL trøje, spillede Gipson også for Browns, Jaguars og Bears, og spillede i alt 173 kampe (165 starter). Det er værd at være opmærksom på, hvordan NFL vil håndtere denne suspension, og om det vil påvirke Gipsons pensionsbeslutning.

Gipson har aldrig været suspenderet før og blev valgt til Pro Bowl i 2014-sæsonen. Han har fem sæsoner i sin karriere med mindst tre interceptions, den seneste i 2022-sæsonen. Den tidligere undraftede spillers defensive dækningsevne er også forblevet stabil nfl trøje. Gipson har dog ikke været i stand til at finde et næste hjem på markedet for frie agenter denne sommer.

I 2024-sæsonen er veteransikkerheden på NFL-markedet for frie agenter generelt kold, og det forventes, at de fleste af de spillere, der stadig venter på at underskrive, i sidste ende vil acceptere lavpriskontrakter. Gipson var oprindeligt i denne situation, og denne suspensionsstraf vil uden tvivl gøre ham mere passiv på markedet.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like these